Wat moet je doen wanneer je ring om je vinger vast zit?

Geplaatst op

In de perfecte wereld zijn we allemaal perfect, zweetvrije mensen die nergens oververhit of opgezwollen van raken. Maar dat is niet het echte leven. Het kan iedereen gebeuren dat zijn of haar ring vast blijft zitten om de vinger en dat hij gewoon niet loskomt. In deze blog lees je wat tips en tricks die je thuis kunt proberen wanneer je je ring niet van je vinger krijgt.

Geen paniek 

Wanneer een ring om je vinger zit en je begint eraan te trekken, kun je je vinger irriteren en het alleen maar erger maken. Probeer in plaats daarvan de ring te wiebelen en te draaien. Trek stevig, maar forceer het niet. Ontspan je hand in plaats van dat je hem stijf vasthoudt. 

Koelen

Als dit allemaal niet helpt, stop dan. Je wilt dat de zwelling van je vinger verminderd en dat gaat niet als je eraan blijft trekken. Probeer daarom eerst je hand voor 10 tot 30 seconden in koud water te houden. Door de kou zou de zwelling verminderen en kun je de ring hopelijk makkelijker lostrekken. Zit je ring nog steeds vast, kun je proberen of het lukt met ijs. Houd 5 tot 10 minuten een ice pack op je vinger en houd je hand boven je hart waardoor overtollig bloed en vocht uit de hand loopt. 

Als dit niet lukt…

Wanneer je de ring maar niet van je vinger krijgt, is het tijd voor een drastische methode: je moet de ring van je vinger knippen. Dat is natuurlijk erg balen, maar wees niet dom. Sieraden zijn geweldig, maar ze kunnen worden vervangen. Vingers kunnen dat niet! Genoeg juweliers zoals Bedel.Shop waarbij je gemakkelijk nieuwe sieraden kunt kopen. Al hoef je je ring nog niet op te geven, hij kan eventueel worden gerepareerd. Wanneer je tijd hebt kun je je ring laten afsnijden bij een juwelier want zij weten precies hoe ze het moeten knippen op een manier waardoor de ring nog makkelijk te repareren is. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden