Waarom sokken de investering waard zijn

Geplaatst op

Het zijn maar sokken, zal je denken, maar de volgende anekdote laat je in een klap zien waarom sokken net zo belangrijk zijn als de rest van je kleding.

Een marketeer was op weg naar een theehuis om daar met een groot bedrijf een miljoenendeal te sluiten. Toen hij zich plotseling realiseerde dat het daar de gewoonte is je schoenen uit te doen en hij die dag in beide sokken flinken gaten had zitten, raakte hij in paniek. En in plaats van dat hij zich moest concentreren op de belangrijke deal die hij op het punt stond te maken, kon hij alleen maar denken aan de tenen die uit zijn sokken staken. Ondanks zijn poging het te verbergen, was er toch iemand die er na de meeting een opmerking over maakte. Toen hij die avond in bed lag, kon hij alleen maar denken hoe zoiets kleins zijn hele dag had gesaboteerd. De moraal van het verhaal: een ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel. Dus is je hele presentatie tot in de puntjes verzorgd, dan zal een gat in je sok dit direct breken.

Aanbevolen: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-sneaker-sokken

Falke

Dat sokken dus een belangrijk onderdeel van je complete outfit en presentatie zijn is duidelijk. En dat de kwaliteit van sokken daar een belangrijke rol in spelen ook. Een merk dat expert is op het gebied van sokken is het Duitse Falke. Opgericht in 1895, in een kleine molen in Duitsland, en uitgegroeid tot een modern bedrijf. Kwaliteit en design staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Fashion en perfectie zijn de leidraad.

Fashion én kwaliteit samen

Bij Falke weten ze maar al te goed dat fashion wordt gedreven door de eeuwige zoektocht naar schoonheid en het menselijke verlangen jezelf mooier maken, de zoektocht naar een eigen stijl. Fashion ontstaat uit creativiteit, klasse uit handgemaakte perfectie. Falke heeft zich volledig gewijd aan het ontwikkelen van stijlvolle producten voor de moderne mens.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-homepads

Dat vraagt om een precieze en vooruitziende blik op de huidige trends en de moed om de tijdsgeest van nu te vormen. Kortom, anders zijn. Maar dit alles zou niets zijn zonder kwaliteit. Hun motto: kwaliteit in het belang van kwaliteit! Alle details verdienen het perfect te zijn, wat gerealiseerd wordt door middel van expertise en passie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden