Voor elke outfit een passend accessoire!

Geplaatst op

Zoveel verschillende outfits en zo weinig bijpassende accessoires. Is dat herkenbaar voor je? Iedereen weet dat accessoires een outfit helemaal af kunnen maken, en dus zou iedereen ze ook moeten hebben! Toch is het vaak lastig de juist tas, ketting of sjaal te vinden bij die ene gave jurk of die mooie spijkerbroek. Fashiongoodiez kan je daar gelukkig bij helpen!

Ontdek het ruime assortiment

Op de website vind je een ruim assortiment met veel verschillende accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tassen, portemonnees, sjaals, horloges, haaraccessoires en sieraden. Al deze producten zijn daarnaast in veel verschillende uitvoeringen te verkrijgen, wat het voor jou nog aantrekkelijker maakt! En je hoeft het natuurlijk niet voor jezelf te kopen. Dit kan net zo goed voor een vriendin, zus of moeder voor bijvoorbeeld een verjaardag. 

Swarovski armbanden

Ook hebben ze armbanden met Swarovski in het assortiment. Er zijn armbanden met enkele stenen en dubbele stenen, die allemaal in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Daarnaast verkopen ze ook bedelarmbanden met Swarovski stenen. Zorg er bij het uitkiezen van een armband voor dat de kleur past bij de kleding die je erbij wilt dragen maar ook bij eventuele andere sieraden. Wanneer je gouden oorbellen in hebt en een zilveren armband met zwarte Swarovski stenen, kan het zijn dat dit gaat vloeken. 

Je nieuwe sieraden bestellen

Het bestellen van de accessoires gaat heel makkelijk. Zodra je een sieraad hebt gevonden dat perfect bij je kleding past, kun je dit artikel in het winkelmandje plaatsen. vervolgens dien je een aantal gegevens in te vullen. Kijk deze goed na voordat je verder gaat, om te voorkomen dat het artikel naar een verkeerd adres gezonden wordt. Heb je per ongeluk toch een verkeerd adres doorgegeven dan kun je dit gewoon bij de klantenservice doorgeven, en dan wordt het voor je aangepast. Het betalen van de accessoires kan door middel van iDeal.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden