Van top tot teen een nieuwe look!

Geplaatst op

Het is bijzonder leuk om nieuwe kleren aan te schaffen en weer helemaal als nieuw voor de dag te komen. Mensen besteden soms vele uren aan het uitzoeken van hun nieuwe garderobe. En dat is ook best wel een goede investering, omdat je toch voor een groot deel communiceert met je kleding. Denk maar eens aan de verschillende situaties waarin je door de weeks functioneert. Voor elke situatie is er wel een andere dresscode te verzinnen. In deze blog nemen we met je door wat je kunt doen om een nieuwe look te creëren. 

Gepaste kleding en accessoires

We raden je aan te laten adviseren door kledingadviseurs die weten waar ze het over hebben. Zeker als het gaat over bijvoorbeeld een maatpak of iets dergelijks. Een kledingadviseur heeft een objectieve blik op de kleuren en vormen die jou goed staan. Gepaste kleding is belangrijk voor zowel zakelijke gelegenheden als belangrijke momenten in de privésfeer, zoals een bruiloft. Je communiceert met je kleding, dus dan is het goed om de juiste communicatiestijl voor de specifieke situatie te bepalen. Ook een horloge, sieraden en andere accessoires zijn een manier om het plaatje compleet en kloppend te maken. 

Cosmetische behandeling

Niet alleen de kleding is van belang. Steeds meer wordt er ook met een kritische blik naar het uiterlijk van mensen gekeken. De media hebben hier ook een grote invloed op gehad de laatste jaren. Dit is niet per se goed of slecht, maar een ontwikkeling waarin je wel of niet mee kunt gaan. Wanneer je bijvoorbeeld hangende oogleden hebt, dan kun je hier iets aan doen of niet. Maar als je een totaal nieuwe look voor jezelf wilt realiseren dan is het wel een aanrader. Zeker als je niet ouder of juist jonger wilt lijken dan je werkelijk bent. Een ooglift behandeling is een optie, daarmee kun je weer jonger lijken en het heeft ook medische voordelen, zoals beter kunnen lezen, het verdwijnen van druk op de ogen en eventueel hoofdpijn.

Gerelateerde berichten

Hoe draag je een coltrui?

De coltrui heeft de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. De coltrui staat vaak erg hip wanneer je deze combineert met de juiste broek....

Lees meer

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden