Slimme tips om te besparen op kleding

Geplaatst op

Soms is de maand nog maar net begonnen en is je bankrekening alweer bijna leeg. Tijd om te gaan besparen dus. Kleding is een van de dingen waar je goed op kunt besparen. Vaak geef je hier veel geld aan uit dan nodig is. In dit artikel bekijken we hoe je op een goedkope manier de leukste kleding kunt scoren. 

Wacht op de sale

Aan het einde van ieder seizoen is het weer uitverkoop. Heb je een leuk kledingstuk gezien dat eigenlijk boven je budget is, wacht dan tot de uitverkoop. Je kunt ook je kleding inslaan tijdens Black Friday of Cyber monday. Vaak kun je dan genieten van de hoogste kortingen. Ze kunnen vaak oplopen tot wel 70%. Je hebt wel wat geduld nodig om te wachten op specifieke dagen of de uitverkoop, maar je kunt er flink mee besparen. 

Gratis stockfoto met aanbieding, aanplakbord, advertentie

Koop tweedehands kleding

Via diverse platformen kun je voor weinig geld tweedehands kleding kopen. Veel van deze kleding zou de naam tweedehands niet mogen dragen, omdat veel van deze kleding vaak nog zo goed als nieuw is. Ook merkkleding is op deze platformen veel goedkoper. Soms moet je even goed zoeken, maar uiteindelijk kun je veel geld besparen op leuke items voor in je kledingkast.

Gratis stockfoto met aanbieding, aanplakbord, advertentie

Verkoop je kleding

Naast zelf tweedehands kleding te kopen, kun je je eigen kleding ook aanbieden. Ruim je kledingkast eens flink op en zoek alle kleding bij elkaar die er nog goed uitziet en die je niet meer draagt. Misschien kom je zelfs items tegen die je nooit hebt gedragen omdat ze niet lekker zaten of je ze te groot of the klein hebt gekocht. Bied deze kleding te koop aan. Zo heb je weer wat geld om zelf weer nieuwe kleding te kunnen scoren. 

Maak gebruik van kortingscodes

Als je vaak kleding online koopt, kun je extra voordeel krijgen via kortingscodes. Vrijwel alle webwinkels werken tegenwoordig met kortingscodes. Vaak krijg je korting op een item, of een bepaald percentage over de gehele bestelling. Zeker de moeite waard dus om op zoek te gaan naar kortingsbonnen. 

Gerelateerde berichten

Hoe draag je een coltrui?

De coltrui heeft de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. De coltrui staat vaak erg hip wanneer je deze combineert met de juiste broek....

Lees meer

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden