Rolstoelbroek kopen: hier moet je op letten

Geplaatst op

Wanneer je afhankelijk bent van een rolstoel kun je hier jouw kleding op aanpassen. Hedendaagse kleding is gemaakt voor de staande pasvorm. Deze broeken kunnen daarom oncomfortabel zijn om te dragen in een rolstoel of zijn erg lastig om aan en uit te doen. Vaak hebben ze knopen en zakken op het zitvlak waardoor je niet comfortabel in je rolstoel zit. Door te kiezen voor heren of dames rolstoel kleding kun je comfort combineren met mooie kleding. Vaak zijn de broekspijpen iets langer en zijn de broeken voorzien van elastiek in de taille of een diepe rits. Zo wordt het aan en uitkleden ook een stuk makkelijker en zit je niet bekneld in de stoel. 

Stijlvolle kleding en accessoires voor rolstoelgebruikers

Wanneer je volledig afhankelijk bent van een rolstoel of van derden kun je kiezen voor een ander soort rolstoelbroek dan wanneer je nog een paar stapjes kunt zetten. Er zijn namelijk meerdere modellen waar je uit kunt kiezen voor zowel mannen als vrouwen. De rolstoelkleding is speciaal ontworpen voor rolstoelgebruikers. Vaak is de rug wat hoger zodat je rug in de stoel bedekt blijft en zijn de broekspijpen wat langer zodat ook je enkels goed bedekt blijven wanneer je in de rolstoel zit. Naast kleding vind je ook veel accessoires voor de rolstoelgebruiker. Zo kun je regenkleding aanschaffen maar ook tassen die speciaal zijn bedoeld voor de rolstoel. 

Hoe kies je de juiste rolstoelbroek?

Afhankelijk van jouw wensen kun je hier de perfecte rolstoelbroek bij aanschaffen. De rolstoelkleding van Kinetic Balance heeft een brede collectie waardoor er voor iedereen wel wat te vinden is. Voor sondage zijn er diverse broeken te koop met een extra lange rits. Het voordeel is dat de broek niet helemaal uit hoeft bij het sonderen. Door de ruime keuze uit diverse broeken kun je een rolstoelbroek aanschaffen die aansluit bij jouw stijl en wensen. De meeste broeken zien eruit als normale jeans en kunnen prima worden gecombineerd met een tal van andere kledingstukken en schoenen. Voor iedere behoefte is er een passende rolstoelbroek te vinden voor mannen en vrouwen.

rolstoelbroek

Gerelateerde berichten

Stoffen gekte: Alles over tweed

In de wereld van mode en stoffen is er een tijdloos materiaal dat synoniem staat voor elegantie en duurzaamheid: Tweed. Deze stof, met zijn warme,...

Lees meer

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden