Nieuwe wetsuit? De beste plekken om die uit te testen!

Geplaatst op

Je hebt net een nieuwe wetsuit gekocht en wil die uiteraard snel gaan gebruiken om te kite- of windsurfen. Funsport Makkum neemt je mee naar de allerbeste plekken om jouw wetsuit uit te proberen!

Boracay, Filipijnen
Als het om windsurfplekken gaat in Azië. Is Boracay een absolute topper. Als jij van het klassieke “Bounty eiland” houdt, dan is dit jouw droombestemming. Parelwitte zanden en azuurblauw water, daar staat dit kleine eiland om bekend. De beste periode om Boracay te bezoeken is van november tot april. De windstoten kunnen dan wel 50 km per uur zijn. En dat is precies waarom hier jaarlijks één van de grootste windsurfcompetities ter wereld worden gehouden. Namelijk, de International Funboard Cup.

De Rode Zee Egypte
Bij het horen van de Rode Zee denk je misschien automatisch aan duiken. Toegegeven, het is hier een prachtige plek voor. Maar dat is zeker niet het enige dat je hier kunt doen. Wist je dat het ook een geweldige plek is om te windsurfen? Vooral tussen april en oktober waait de wind hier op zijn hardst. Hurghada en Marsa Alam zijn de plekken die jij bezoeken voor een geweldige windsurfervaring.

Portugal
En dan bedoelen we uiteraard niet heel Portugal, al zou het bijna wel kunnen zoveel windsurfspots heeft dit land. Laten we om het overzichtelijk te houden, het bij twee bestemmingen laten: Cascais en Baleal. Cascais is de plek met de meeste wind van heel Portugal en daarmee een waar surfparadijs. Baleal staat bekend om de Supertubo, die je absoluut eens meegemaakt moet hebben. De beste periode om Portugal hiervoor te bezoeken is tussen mei en oktober.

Wil jij nou binnenkort gaan kite- of windsurfen, maar heb je nog geen wetsuit? Geen nood! Bekijk de beste wetsuits in de webshop van Funsport Makkum!

 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden