Mouwlengte 7 een overhemd op maat

Geplaatst op

Bij mouwlengte 7 overhemden daar toon je de lengte van een mouw mee aan. De mouwlengte is gericht op extra lange mouwen. De gemiddelde lengte van de Nederlandse man is ongeveer 1.83 centimeter. Onze Nederlandse mannen behoren tot het langste volk ter wereld. Voor deze mannen zijn er overhemden ontwikkeld met mouwlengte 7. Mouwlengte 7 overhemden zijn tussen de 70 en 79 cm lang. Voor de langere mannen is het ook prettig om kleding op maat te dragen. Niet alleen de juiste maat maar ook de juiste lengte is belangrijk. Mouwlengte 7 overhemden zijn wat langer maar zeer zeker niet breder. Bij onze lange mannen sluiten de overhemden goed aan.

De juiste rug lengte blijft goed zitten

Bij mouwlengte 7 overhemden wordt ook aan de rug lengte gedacht en niet alleen aan de mouwen. Het is vervelend als je overhemd telkens uit je broek schiet en buiten dat ziet het er ook niet netjes uit. Het is vervelend om iedere keer je overhemd goed in je broek te stoppen. Een overhemd met de juiste rug lengte blijft wel goed zitten. De ideale oplossing is een overhemd met mouwlengte 7.

Een paar richtlijnen voor vlekken

Het belangrijkste is om te voorkomen dat de vlek de stof intrekt welke soort vlek je ook tegenkomt. Een vlek die is ingetrokken is veel vervelender om te verwijderen dan een vlek die er net inzit. Je kunt de vlek het beste behandelen mat lauw warm water. Je kunt ook een goed oplosmiddel gebruiken als je dat in huis hebt. Water is altijd beter dan helemaal niets. Belangrijk is dat de vlek de stof niet intrekt. Zorg dat er geen hitte op het overhemd komt. Bij hitte zal de vlek er sneller intrekken. Bij oplosmiddelen en water kun je een kloppende techniek gebruiken. De vlek trekt sneller in als je er krachtig over wrijft.

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden