Mooie bruiloftskleding kind?

Geplaatst op

Mooie bruiloftskleding kind?

Voor kinderen is een bruiloft minstens zo bijzonder als voor volwassenen. Gelukkig is er bruiloftskleding kind in overvloed en kleed je ze dus net zo aan als de bruid en de bruidegom.

Stijlvolle bruiloftskleding voor het kind

Niet alleen de bruid en de bruidegom moeten er tijdens de mooiste dag van hun leven perfect uitzien natuurlijk. Dat geldt zeker ook voor de kinderen. Ook die kun je tegenwoordig gelukkig prima en geheel in stijl kleden. Wat betreft bruidskleding voor een kind is er tegenwoordig een groot aanbod. Voor de bruidsmeisjes de mooie, traditionele witte jurk uiteraard en voor jongens een heus kostuum. De bruidsmeid en de bruidsjonker zullen er zo uitzien om door een ringetje te halen.

De witte traditionele jurk voor de meisjes

Bij bruiloftskleding voor een kind denk je toch vaak meteen aan die traditionele bruidsjurken voor de meisjes. Die met een chique uitstraling en met sleep, desgewenst. Vergeet echter niet de bruidsjonkers, die gewoon kunnen kiezen voor een vijfdelig kostuum. Dus met broek, gilet, overhemd, jasje en stropdas. Helemaal compleet dus. Vind je deze bruiloftskleding voor je kind wat overdreven? Dat snappen we. Daarom kun je ook prima met een overhemd en met een gilletje uit de voeten. Je combineert dat gemakkelijk met een stoere broek, want ook die zijn er ruim voldoende. Bij de kleding horen uiteraard accessoires. En die zijn er ook voor kinderen voldoende. Ruim voldoende zelfs.

Overhemdjes in de vorm van rompertjes

Bruiloftskleding voor het kind heb je al voor baby’s. Er zijn al overhemdjes verkrijgbaar in de vorm van rompertjes. Voor de wat grotere jongen is er al een heuse pantalon en de baby’s kunnen al kiezen uit een van de vele babyjurken, waarvan er ook al ruim voldoende zijn. Ook voor bruiloftskleding voor kinderen is er een enorm aanbod. Het is alsof de kinderen zelf gaan trouwen of kunnen trouwen. Het gaat tot aan de sokjes aan toe, terwijl je ook al keuze hebt uit tal van prachtige en chique babyschoentjes.

Het haar versierd met speldjes en knopjes

Het haar dan van het meisje, want ook dat maakt de bruiloftskleding voor een kind natuurlijk helemaal af. Ook wat betreft de haarbandjes, haarspeldjes en knipjes is er voldoende dat past bij een perfecte outfit voor een bruiloft. Wie weet is er zelfs wel een mooie (plastic) ring, zodat de kinderen de bruiloft na kunnen doen en zelf al in het huwelijksbootje kunnen stappen. Denkbeeldig dan. Voor kinderen is een bruiloft toch al vaak zoiets als een sprookje. Een huwelijksvoltrekking maakt vaak diepe indruk op kinderen, het is de chique kleding, het omdoen van de ringen en de emoties de daarmee gepaard gaan. Ze beleven een geweldige dag als ze er zelf net zo uitzien als de bruid en de bruidegom.

Er moet wel gespeeld kunnen worden

Zorg wel dat de bruiloftskleding voor je kind ruim zit. Want hoe mooi een dag ook is, er moet uiteraard ook gewoon gespeeld worden. Let bij de kleding dus zeker wel op de mate van bewegingsvrijheid.

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden