Maansteen: de beste edelsteen voor vrouwen

Geplaatst op

Maansteen is een soort mineraal die hier en daar in de natuur te vinden is. Maansteen, vooral witte maansteen, wordt geassocieerd met vrouwelijkheid en heeft een diepe spirituele link met de maan en haar fasen. Dit heeft een gunstige invloed op het hormonale systeem en de voortplantingsorganen. Behalve dat het je ontvankelijk maakt voor impulsen en ingevingen, staat witte maansteen er ook om bekend intuïtief denken en vruchtbaarheid aan te moedigen. Witte maansteen blijkt een kalmerende invloed te hebben op het emotionele leven en helpt bij de ontwikkeling van iemands spiritualiteit.

Waar is maansteen goed voor?

Voor vrouwen is maansteen zeer gunstig omdat het hen kan helpen bij (pre)menstruele klachten en bij de overgang. Daarom kan het gebruik helpen om pijn tijdens de menstruatie van een vrouw te verminderen. Het handhaaft een gezonde cyclus in het hormonale systeem. Witte maansteen is nuttig bij de behandeling van slapeloosheid en slaapwandelen. Daarnaast heeft maansteen ook een reinigende werking en verzacht het de negatieve effecten van maanziekte. Maansteen verlicht gevoelens van melancholie en voorkomt dat het lichaam een ​​overmatige hoeveelheid vocht vasthoudt. Andere gunstige effecten van witte maansteen zijn onder meer verhoogde intuïtie, bewustzijn en alertheid, evenals het verschaffen van inzicht. Van maansteen is bekend dat het een gunstig effect heeft op het spijsverteringsstelsel, evenals op de organen, het bloed en de bloedvaten. Bovendien heeft maansteen een gunstige invloed op de voortplantingsorganen, wat bijdraagt ​​aan een gezonde zwangerschap, bevalling en borstvoeding.

Hoe kun je maansteen gebruiken?

Maansteen is een veelzijdige steen die op het lichaam kan worden gedragen of kan worden bevestigd op een plek die van belang is voor de drager. Maansteen is een steen die helpt bij de ontwikkeling van mediamieke gaven zoals helderziendheid en healing. Hij kan worden gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Er kunnen elixirs worden gemaakt van maansteen als de juiste omstandigheden aanwezig zijn. Een vrouw die zwanger wil worden of onlangs is bevallen, kan baat hebben bij het gebruik van de steen.

Waar is maansteen van gemaakt?

Maansteen is, net als veel andere stenen, gemaakt van drie soorten componenten. Het eerste type component is metaal zoals aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin , en zirkonium. Het bevat ook halfmetalen elementen zoals arseen, germanium, selenium, silicium en tellurium. Bovendien bevat maansteen ook boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel die niet-metalen elementen zijn. Koop een maansteen voor jezelf, je vrouw of je vriendin om alle voordelen te krijgen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden