Indruk maken op een bijzondere gelegenheid? Lees hier de 3 kleding tips voor mannen!

Geplaatst op

Bijna is het zo ver, het moment waar je al dagen, weken of maanden naar uit kijkt. Het bepalende sollicitatiegesprek voor de toekomst, het magische galafeest waar je de liefde van je leven gaat ontmoeten, of je wilt gewoon een perfecte indruk achter laten bij je schoonfamilie. Voor de meeste mannen kan dit veel stres opleveren. Een goede eerste indruk achter laten is hartstikke belangrijk en blijft het beste hangen. Wij snappen dat het kiezen van de juiste kleding voor veel druk zorgt. Geen zorgen! Na het lezen van deze blog weet je als man welke outfit je aan moet doen om iedereen in de watten te leggen! 
 
1. Wees jezelf! 
Niets is belangrijker dan jezelf te blijven! Hoe moeilijk het ook is. Het is daarom belangrijk om kleding te dragen waar je comfortabel in voelt. Dus ga altijd opzoek naar kleding die jij echt mooi vindt. Zodra je draagt wat je wilt dragen en daar een goed gevoel bij hebt, spat het zelfvertrouwen er van af en leg je iedereen in de watten. Dit geldt voor welke gelegenheid dan ook! 
 
2. Kleding dragen dat past in het profiel 
Heb je een sollicitatiegesprek? Een gesprek bij je toekomstige werkgever kan op verschillende niveaus verschillen. Van bijbaan tot fulltime job. Draag dan kleding dat past bij je functie in het bedrijf. Verdiep je daarom goed in het bedrijf en probeer aan te voelen wat de gewenste kledingstijl is. Is het een formele of informele setting? Let op! Trek geen kleding aan dat bestaat uit felle kleuren. Dus waar je ook een job interview hebt in het land. Neutrale kleuren werken het beste. Helemaal in het noorden belandt en niet zeker over je outfit? Gebruik dan heel simpel de zoekterm: overhemden Groningen, dan komt het helemaal goed! 

 

Gratis stockfoto met aanvoerder, advocaat, afspraak


3. Besteed aandacht aan details! 
Details, iedereen let daarop. Niks is vervelender dan naar een vlekje in je kleding, een gescheurde broek of een kraag dat niet goed zit. Kijk daarom altijd goed in de spiegel, of laat het door iemand die je goed kent checken hoe je eruitziet. Ook wanneer je shirt toch te klein is en je er niet comfortabel in voelt. Op welke plek je ook bent in het land. Zoek dan gerust voor: grote maten Groningen, tot grote maten in Zeeland. In verschillende prijssegmenten is er voor iedereen iets passends! 

Gerelateerde berichten

Stoffen gekte: Alles over tweed

In de wereld van mode en stoffen is er een tijdloos materiaal dat synoniem staat voor elegantie en duurzaamheid: Tweed. Deze stof, met zijn warme,...

Lees meer

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden