Hoe draag je een coltrui?

Geplaatst op

De coltrui heeft de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. De coltrui staat vaak erg hip wanneer je deze combineert met de juiste broek. Coltruien staan zowel goed bij mannen als bij vrouwen. Maar hoe draag je zo’n nette trui? Je leest het in onderstaande artikel

De coltrui voor vrouwen

Vrouwen kunnen een coltrui, die in veel gevallen een beetje saai is om naar te kijken, opleuken met leuke sieraden of mooie en stijlvolle schoenen. Een coltrui kun je ook mooi combineren met een mooie jas.Vrouwen kunnen de coltrui ook combineren met andere items van dezelfde kleur als de coltrui, om zo te zorgen voor een zogenaamde monochrome look, waarbij de outfit de drager door de overeenkomende kleuren als geheel langer laat lijken. Een ander idee voor het dragen van een coltrui is om de coltrui te combineren met een mooie, stijlvolle jurk. 

De coltrui voor mannen

Hoe dragen mannen een nette coltrui? Ook mannen kunnen een aantal dingen doen om hun coltrui van meer variatie te voorzien en om de trui op een stijlvolle manier te dragen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een grote maat uitkiezen, een coltrui die wat groot uitvalt. Wanneer zij dit doen, kunnen ze het dragen van de coltrui een nonchalanter effect geven. Zo’n oversized coltrui staat ook goed bij skinny jeans of gecombineerd met sneakers.


Wil je liever een wat nettere look creëren met je coltrui, draag deze dan in combinatie met een colbert of een heel pak. In de webshop van Genti Clothing vind je een uitgebreide collectie met nette herenkleding. Op deze manier kun je ook met de trui aankomen op je werk. Ben je bang dat het geheel op deze manier een beetje saai wordt, combineer dan een aantal verschillende kleuren voor een minder serieus effect. Wil je liever een stoerdere look, verruil de nette schoenen of de sneakers dan voor een paar stoere, leren laarzen. Het mooie van de coltrui is dat je deze overal mee kunt combineren en zo allerlei stijlen kunt realiseren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden