Heren jeans: welke pasvorm past bij jouw lichaam?

Geplaatst op

Het is een vraag die in de loop van tijd steeds maar weer door mannen wordt gesteld: Welke pasvorm past het beste bij mij voor mijn spijkerbroek? Of het nou een reguliere spijkerbroek is of een Brams Paris jeans; de juiste pasvorm is essentieel bij het dragen van een spijkerbroek. Daarom wordt je in dit artikel een handje geholpen. Wij leggen precies uit welke pasvorm jij het beste kunt kiezen.

Zoek jij een jeans met uitstekende pasvorm? Kijk dan eens in de collectie van Brams Paris op BroekenBinkie.com voor heren jeans van topkwaliteit!

Regular fit

Als eerste heb je regular fit. Dit is de meest klassieke fit qua spijkerbroeken en zit ook het ruimst. Daardoor is hij wel comfortabel, vooral als jij actief bent. Deze spijkerbroek zijn qua pasvorm recht, wat betekent dat het niet wijder of smaller wordt naarmate de broek richting jouw schoenen loopt. Wanneer jij een actief persoon bent met een gemiddeld gewicht, is een regular fit een goede keuze. Ook wanneer jij niet te veel op jouw stijl wilt letten, is een regular fit spijkerbroek altijd een juiste keuze.

Slim fit

Een andere populaire optie is een slim fit spijkerbroek. Vergeleken met een regular fit spijkerbroek zit hij zeker wat strakker, maar niet zo straks als de laatste optie. Qua pasvorm is hij het wijdst bij de taille, waarna hij langzaam ietsje smaller wordt. Zo vormt hij een mooie balans tussen een regulier spijkerbroek en een skinny spijkerbroek. Wanneer jij een beetje wilt benadrukken dat jij jouw benen traint in de sportschool maar tegelijkertijd nog redelijk comfortabel wilt zijn, is de slim fit spijkerbroek jouw beste optie.

Skinny fit

Tot slot is er de skinny fit spijkerbroek. Dit is de nieuwste pasvorm die pas een jaar of 10 geleden populair begon te worden. Deze spijkerbroek is het smalst van alle types en zit daardoor ook het meest strak. Daarnaast zorgt de pasvorm ervoor dat deze spijkerbroek het snelst qua snelheid toeneemt naarmate hij dichterbij jouw schoenen komt. Deze spijkerbroek is het beste voor degenen die een strakke pasvorm voor hun benen willen hebben. Bij het kiezen van spijkerbroeken is het van belang om de beste pasvorm voor jouw lichaam te vinden.

heren jeans

Gerelateerde berichten

Stoffen gekte: Alles over tweed

In de wereld van mode en stoffen is er een tijdloos materiaal dat synoniem staat voor elegantie en duurzaamheid: Tweed. Deze stof, met zijn warme,...

Lees meer

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden