Extra long Dress shirts blijven netjes zitten

Geplaatst op

Als langste volk ter wereld hebben onze mannen voordelen maar ook zeker de nadelen. T-shirts die te kort zijn zitten erg vervelend. Extra long Dress shirts zijn perfect gemaakt voor de lange mannen. Hierdoor krijg je geen probleem wanneer je iets voorover gebogen staat en het T-shirt uit je broek springt. Je wilt toch niet elke keer als je aan het werk bent of met iets anders de hele tijd bezig zijn met je T-shirt terug te stoppen in je broek? Extra long Dress shirts zijn hier super fijn voor. Ze zijn net een stukje langer zodat het netjes in je broek blijft zitten. Extra long Dress shirts van goede katoenen kwaliteit die ook nog eens heerlijk superzacht aanvoelen.

Een wit T-shirt draag het als een canvas

De allerbeste basis voor een goede outfit is een wit T-shirt. Je kunt eindeloos combineren met een wit T-shirt. Voor een relaxte look draag je een wit T-shirt onder een open overhemd. Je draagt het als het ware als een echte canvas. Draag je een wit T-shirt op en donkere jeans dan creëer je een goed contrast. Voor een smart casual look is een wit T-shirt tevens ideaal. Wil je een jaren 50 look doe je T-shirt dan in je pantalon. Pimp je outfit op met een paar witte sneakers.

Spijkerbroeken en chino’s

Spijkerbroeken perfect voor veel gelegenheden en super te combineren met T-shirts. Met een spijkerbroek kun je beter een stijl aanhouden waarbij je jezelf goed in voelt en die bij jouw stijl past. Als je stijlvol wilt blijven denk dan eens aan een chino. De chino moet goed passen en niet te strak zitten. Bij een chino hoort de tailleband boven je bekken te zitten en moet ook comfortabel blijven wanneer je je benen buigt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden