De mooiste trouwpakken

Geplaatst op

Zijn jullie van plan om te gaan trouwen? Het is belangrijk dat je er op de mooiste dag van je leven goed uitziet. Daarom is het niet onverstandig om goed na te denken over welke trouwpakken het best bij je staan. Trouwpakken heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Verdiep je dus goed in de mogelijkheden, zodat je uiteindelijk voor een pak kiest dat goed bij je past. Hieronder beschrijven we een aantal van de keuzes die je hebt. Zo krijg je al een beter beeld van welk pak het best op jouw wensen aansluit.

Trouwpakken in verschillende kleuren

Om te beginnen is het tegenwoordig helemaal niet ongebruikelijk dat je als man in een andere kleur dan zwart trouwt. Wat denk je bijvoorbeeld van een trouwpak in het blauw of van een trouwpak in het groen? Trouwen in deze opvallende kleuren is zeker geen slecht idee! Het is wel belangrijk dat dit ook echt bij je past. Twijfel je over een bepaalde kleur? Dan is het geen slecht idee om even te passen of om advies te vragen aan een expert.

Details

Uiteindelijk spelen ook de details een grote rol bij het kiezen van een pak. Wat denk je bijvoorbeeld van een borstzakje? En hoe moeten de knoopjes van het pak eruit komen te zien? Zelfs over de plaatsing van de knopen wordt goed nagedacht. De plaatsing van de knoop kan je bijvoorbeeld langer of juist kleiner doen lijken. Wanneer je de knoop lager plaatst, dan lijk je bijvoorbeeld langer. Het is dus geen slecht idee om ook goed over dergelijke details na te denken.

Houd rekening met je lichaamsvorm

Welke trouwpakken je het best zullen staan, is sterk afhankelijk van je lichaamsvorm. Houd er dus rekening mee dat je ook echt voor een pak kiest dat goed op jouw lichaamsvorm aansluit. Eerder beschreven we bijvoorbeeld al dat een lagere knoop je langer kan doen lijken. Ben je al wat breder? Dan is het niet altijd aan te raden om voor een jas met schoudervulling te kiezen. Dat terwijl dit juist wel een aanrader is als je een slanker postuur hebt.

Hoe weet je of het pak goed zit?

Hoe je kunt nagaan of het pak goed zit? Om te beginnen moet je het pak zonder problemen kunnen dichtknopen. Het jasje moet lang genoeg zijn, maar ook weer niet te lang. In principe zou je de onderkant van de jas vast moeten kunnen pakken als je je armen laat hangen. Kies je voor een jas met schoudervulling? Dan moet deze mooi aansluiten op je schouders. Je broek moet net niet tot op de grond vallen.

Overleg de mogelijkheden met een specialist

Het is geen slecht idee om de mogelijkheden wat trouwpakken betreft eens te bespreken met een specialist. Een specialist ziet namelijk direct welke trouwpakken jou het best zullen staan. Bovendien weet hij of zij waar je op moet letten bij het passen van de pakken. Zo voorkom je dat het pak uiteindelijk toch niet helemaal perfect zit op jullie trouwdag.

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden