De grootste modetrends van dit moment op een rijtje

Geplaatst op

Elk jaar zijn er weer nieuwe modetrends, zo ook dit jaar. Afgelopen jaar stond voornamelijk in het teken van oversized kleding en donkere kleuren, zoals taupe, beige, bruin en grijs. Ook spelen de verschillende seizoenen ook een grote rol in de modetrends. Momenteel is het winter en dit is de periode van de dikke jassen en hoodies. In dit artikel zet ik de nieuwste modetrends van dit moment op een rijtje. 

Wijde broeken

Tegenwoordig zie je steeds meer mannen en vrouwen in wijde broeken lopen. Dit is één van de grootste modetrends van dit moment. Zo zie je veel jongens in wijde cargobroeken lopen en vrouwen in wijde spijkerbroeken, denk bijvoorbeeld aan het 501 model van Levi’s. Dit is een groot verschil vergeleken de broeken die de afgelopen jaren gedragen werden. Toen droegen met name de mannen vooral skinny jeans. 

Donkere kleuren

Een andere populaire modetrend op dit moment is het dragen van donkere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren bruin, taupe, beige, grijs en zwart. Het voordeel van deze kleuren is dat het makkelijk met elkaar te combineren is. Een zwarte broek staat bijvoorbeeld met alle donkere kleuren. Je ziet zelfs steeds meer horlogemerken hun collectie uitbreiden met deze kleuren. Seiko bieden nu ook horloges aan in deze donkere kleuren. 

Nike sneakers

Nike sneakers zijn altijd al gewild, maar dit jaar is er een absolute hype ontstaan rond de Jordan 1’s. Dit is een model dat al een langere tijd bestaat uit een samenwerking met de wereldbekende basketballer Michael Jordan. Zowat elke maand komt er wel een nieuw model uit met andere kleuren. Het enige nadeel van deze schoen is dat je ze niet zomaar in de winkel kan kopen. Je moet je voor de loting aanmelden op het internet en hopen dat je uitgekozen wordt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden