De 5 meest comfortabele werkjassen

Geplaatst op

Een comfortabele werkjas is nodig om goed je werk uit te kunnen voeren. Een werkjas heb je altijd nodig als je buiten werkt, bijvoorbeeld op een werkplaats. De werkjas moet natuurlijk waterdicht en koubestendig zijn. Je wilt in de winter namelijk niet bibberend aan het werk gaan. 

Als je buiten werkt en een werkjas nodig hebt, is het verstandig om te kijken naar een werkjas die vanaf een afstand goed zichtbaar is. Je bent in het donker of tijdens hevige regenval niet altijd even goed zichtbaar. Het is dus belangrijk dat je de juiste werkjas besteld. Hieronder zie je de beste vijf werkjassen die momenteel verkrijgbaar zijn.

Helly Hansen Alna 2.0 Winterjacket

Deze Helly Hansen jas is de beste oplossing voor personen die buiten werken. De werkjas is voorzien van reflectoren waardoor je goed van een afstand zichtbaar bent. De jas is bovendien lekker warm en voorzien van ventilatie zodat je niet extreem gaat zweten. Ook is de werkjas waterdicht en winddicht dus je bent goed beschermt tegen de kou. Verder is de capuchon afneembaar, beschikt over een stormflap en is gecertificeerd.

Helly Hansen Kensington Softshell Jacket 

Deze softshell jacket van Helly Hansen is geen winterjas. Het is en jas voor in de lente of in de herfst. Ook kun je deze werkjas uitstekend gebruiken als je binnen werkt. Door de wat dunnere stof ga je niet zweten als je aan het werk bent. De jas is verder voorzien van handzakken met een geborstelde voering en een borstzak met een koordgat zodat je geen last hebt van loshangende kabels. Alle jassen van helly hansen zijn gecertificeerd. Zo weet je dat je altijd met een veilige en goedgekeurde werkjas werkt.

Helly Hansen Luna Dames Hi Vis Winterjacket

Voor de stoere dames die vaak buiten werken zijn er ook verschillende werkjassen beschikbaar. Zo heeft Helly Hansen een uitgebreide collectie aan dames werkjassen. Deze werkjas is geschikt voor de vrouw die dagelijks buiten werkt. Je bent goed zichtbaar in slecht weer door de speciale reflectoren.

Helly Hansen Voss Jacket

Ga jij vaak met de fiets of met de brommer naar het werk? Dan komt het wel eens voor dat je door de regen heen moet fietsen of rijden. Het is zeer vervelend dat je dan kletsnat op het werk aankomt en je werkkleding pas aan het einde van de dag droog zijn. Een regenjas is dan de perfecte oplossing. Deze Helly Hansen jas houd je droog in de regen!

Helly Hansen Aberdeen Jacket

Deze Aberdeen collectie van Helly Hansen bestaat uit volledige beschermende kleding. De complete collectie is reflecterend, beschermd tegen hitte en vlammen en heeft een antistatische werking. Deze werkjas is de perfect oplossing als je in een gevaarlijke omgeving moet werken. 

Helly Hansen

Helly Hansen is een zeer bekend merk als het om werkkleding gaat. De kwaliteit die ze bieden kan vrijwel geen andere aanbieder of merk evenaren. Ze hebben een uitgebreide collectie aan werkkleding beschikbaar voor man en vrouw. De fleece van Helly Hansen is een van de meest gekochte jassen die zij verkopen. Het is namelijk een dunne jas en kan in bijna elke omgeving gedragen worden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden