5 belangrijke tassentrends deze zomer

Geplaatst op

Die rieten strandtas heb je. Maar welke tas moet jij deze zomer nog meer hebben? Wij praten jou bij over de laatste tassentrends zo dat jij weer fashionable uitziet tijdens die zomeravonden op terrasjes!

 

Groter dan groot

The big bags are back! Weetje die tijd nog dat de tasjes steeds kleiner? Je vroeg je af hoe jouw mobieltje, portefeuille en al jouw andere strikt noodzakelijk dingen daarin zouden passen. Die tijd is nu absoluut voorbij. Hoe groter de tas, hoe beter! Combineer een grote tas vooral met een wat bescheidenere outfit, zou springt jouw tas er echt uit!

 

Heuptasjes

Heuptasjes zijn weer helemaal hot! Deze tassen zijn al lang niet alleen maar meer sportief, er zijn ook genoeg chique varianten. Voor iedere outfit en stijl is er wel een heuptasje. Naast heuptasjes doe je ook met cross-body tasjes en beltbags helemaal mee!

 

Kinderlijke onschuld

Tassen die jeugdsentiment uitstralen zijn helemaal waar we deze zomer naar op zoek zijn. Een illustratie van je favoriete kindercartoon of juist een dromerig tasje à la Alice in Wonderland, is waar je deze zomer de plank mee raak slaat!

 

 

Op z’n kop

Hier heb je niet eens een nieuwe tas voor nodig. En dat is ook wel eens fijn. Zo houd je geld over voor een andere zomertas. Het gaat er namelijk om hoe je jouw tas vasthoudt. Draag je tas (bij voorkeur een schoudertas of clutch) op de kop. Wel even dichtmaken natuurlijk anders valt alles eruit.

 

Als een wolkje

Dit is ook zo’n heerlijke trend. De bumper kussentjes. Wat zijn dit? Eigenlijk zijn dit tassen met een kussenlook. Ja, inderdaad kussens. Cosy en soft. Vooral in pastelkleuren is deze stijl ongeëvenaard. Alle grote merken hebben al een aantal van deze tassen gemaakt. Wees een trendsetter en straal deze zomer met een bumper kussentje tas!

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden