4x badkamerinspiratie voor jou!

Geplaatst op

Wil jij een nieuwe look voor jouw badkamer? Wij hebben de beste trends van dit moment op een rijtje gezet. Zodat jij wat inspiratie kunt opdoen!

 1. Zoete kleuren
  Pasteltinten zijn het helemaal deze zomer. Naast de badkamer werken pasteltinten eigenlijk overal. Hoe leuk is het om deze stijl op verschillende plekken in je huis te verwerken! In de kussens en kaarsen in de woonkamer, je dekbedovertrek in de slaapkamer en in een schilderij in de keuken. Zo krijg je een mooi samenhangend en perfect gestyled geheel.
 2. Opvallende vloer
  Wil jij echt iets bijzonders in jouw badkamer? Dan is een opvallende vloer perfect! Ga bijvoorbeeld voor het ultieme luxe gevoel met marmer of kies voor een keramische vloer. Ook een vloer van mozaïek staat beeldig. Wil jij weten welke vloertegels jij het beste kunt kiezen voor in jouw badkamer? Bekijk de vloertegels voor de badkamer en wandtegels voor de badkamer van Tegelcentrum Siddeburen.
 3. Details
  Is een eye catching vloer of pastelzoete muur niet helemaal jouw ding? Dan kun je jouw badkamer ook prachtig maken met de juiste details. Kies voor kleurrijke accessoires en laat jouw lievelingskleur in verschillende items terug komen. Bijvoorbeeld in de handdoeken, het zeeppompje en het vuilnisbakje. Op deze manier maak jij jouw badkamer helemaal eigen!
 4. Blauw en groen
  Om je badkamer met water en natuur te associëren, werkt het gebruik maken van groen en blauw geweldig. Je creëert hiermee een gevoel van rust en waant jezelf in de mediterrane zee. Wil je nog een stapje verder gaan? Hang dan (nep)plantjes op aan bijvoorbeeld de spiegel. Als je gebruik maakt van echte planten is het belangrijk dat om voor planten te kiezen die tegen een hoge luchtvochtigheid kunnen. Welke planten kunnen het beste in de douche? Bijvoorbeeld de lepelplant, varens, orchidee en aloë vera.

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden