3 interessante ontwikkelingen in de wereld van bedrijfskleding

Geplaatst op

Wanneer men denkt aan bedrijfskleding, denkt men vaak ook aan saaie eenvoudig gekleurde overalls of een polootje met op de rechter borst een logo van het bedrijf. Dat is natuurlijk enorm saai en trekt maar weinig de aandacht. Bedrijfskleding heeft als doel om je personeel te kunnen onderscheiden van bezoekers, gasten, cliënten, etc. maar óók om als visitekaartje van je bedrijf te fungeren. Het is dus beter om op een positieve manier op te vallen, dan dat je nauwelijks opvalt! Gelukkig heb je met bedrijfskleding tegenwoordig veel meer keuze en veel betere kwaliteit dan een paar jaar terug. In deze blog geven we je een aantal tips en ideeën waaraan je kunt denken als het gaat om nieuwe personeelskleding.

Nette jeans

De tijd dat mannen (en vrouwen) naar hun werk gaan met een pantalon, overhemd, colbert en stropdas ligt al erg ver achter ons. In deze nieuwe moderne tijd kleedt men zich op het werk veelal ook zoals men zich thuis zou kleden. Met name jeans zie je tegenwoordig in nagenoeg elke setting: casual, formeel, business casual, etc. Ook in veel verschillende branches kom je ze steeds vaker tegen: de horeca, op kantoor, financiën en ook in de medische sector zin jeans doodgewoon!

Meer kleur

Zwart en wit waren altijd de standaardkleuren die veel gebruikt werden bij bedrijfskleding. Gelukkig zien we tegenwoordig steeds vaker dat er meer kleur in de bedrijfskledingkasten hangen. De reden hiervoor is omdat de kleding steeds vaker moet passen bij de algehele huisstijl van de onderneming. Bestaat het bedrijfslogo bijvoorbeeld uit rood, geel en groen, dan is het niet vreemd om ook deze kleuren weer terug te laten komen in de uniformen die het personeel dragen.

Duurzaam

Steeds vaker zien we de trend van een steeds duurzamere manier van ondernemen. Dit zien we ook weer terug in bedrijfskleding. Dat wordt steeds vaker op een duurzame manier gefabriceerd. Als een leverancier van bedrijfskleding dit niet kan leveren, dan kunnen zij anno 2019 zo maar klanten kwijtraken!

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg ons op de voet om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende trends die spelen binnen de wereld van mode en lifestyle.

Contactgegevens

Via info @ dekledingbibliotheek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden